Pentax Optio Ρ70 - Στυλάτη – ιδιαίτερα λεπτή ψηφιακή μηχανή με προηγμένες δυνατότητες

Όπως τη φανταστήκατε!


Η νέα PENTAX Optio Ρ70, μοιάζει σαν μία ψηφιακή μηχανή που βγήκε μέσα από τα καλύτερα σας όνειρα! Όχι μόνο γιατί τα προηγμένα τεχνικά της χαρακτηριστικά αποδίδουν τις ονειρικές σας στιγμές στην καλύτερη φωτογραφική τους έκδοση, αλλά και για το ότι η ίδια είναι μία ονειρεμένη φωτογραφική μηχανή!

Και όχι τυχαία! Η PENTAX Optio Ρ70, αυτό το νέο μοντέλο υψηλών αποδόσεων, ενσωματώνει ένα πλήθος λειτουργιών που μετατρέπουν το δύσκολο έργο της ψηφιακής λήψης υψηλής ποιότητας σε μία απλή και εύκολη διαδικασία. Κυρίαρχος στο πανέμορφο μεταλλικό σώμα της, πάχους μόνο 16,5mm, είναι ο φακός πολλαπλών επιστρώσεων smc PENTAX με zoom 4x (από ευρυγώνια θέση 27,5mm), ο οποίος υποστηρίζεται από τη δυναμική των ενεργών 12 megapixels για εικόνες ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης. Η σκόπευση είναι λεπτομερής και άνετη μέσα από τη μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 2,7” ενώ η λειτουργικότητα της υποστηρίζεται από καινοτόμα φιλικά χαρακτηριστικά όπως είναι η Κάθετη Λήψη Στιγμιότυπων με την οποία διευκολύνεται η λήψη σε κάθετη θέση, η Σύλληψη Χαμόγελου με την οποία απελευθερώνεται το κλείστρο αυτόματα μόλις ανιχνεύσει η μηχανή ότι το θέμα σας χαμογελάει ή η λειτουργία Auto Picture για την αυτόματη επιλογή από τη μηχανή του πιο κατάλληλου μεταξύ οκτώ προγραμμάτων λήψης!

Τεχνολογικά η Optio Ρ70, δημιούργημα των ικανοτήτων της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της Pentax, έχει να προσφέρει πολλές επιπλέον δυνατότητες για πιο εύκολη και αρτιότερη φωτογράφηση: κατ’ αρχήν ενσωματώνει τρία συστήματα «Μείωσης Κραδασμών»:

1. Λειτουργία SR Ανίχνευσης Pixel: κατά τη λήψη η καινοτόμος αυτή τεχνολογία εξισορροπεί με επιτυχία το κούνημα της μηχανής επεξεργαζόμενη με ειδικό λογισμικό τις εικόνες που επηρεάσθηκαν και διορθώνοντας το θόλωμα!
2. Λειτουργία SR Υψηλής Ευαισθησίας: Όταν η μηχανή αναγνωρίζει συνθήκες χαμηλού φωτισμού ανεβάζει αυτόματα την ευαισθησία της ως και τα ISO 6400 ώστε να αυξηθεί ανάλογα η ταχύτητα λήψης. Έτσι ελαχιστοποιούνται με επιτυχία οι επιπτώσεις που έχει το κούνημα της μηχανής όταν ο φωτισμός είναι ανεπαρκής.
3. Λειτουργία Κινηματογραφικού SR: Κατά τη διάρκεια της λήψης Video, αποφεύγονται μέσω λογισμικού οι θολές λήψεις ελαχιστοποιώντας παραγωγικά το ενοχλητικό κούνημα της μηχανής
Μία πλειάδα επιπλέον τεχνικών χαρακτηριστικών εξασφαλίζουν ευκολία, ευελιξία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση της νέας μηχανής της Pentax:
• Αναγνώρισης προσώπου ΑΕ & AF, ορίζει αυτόματα τη σωστή εστίαση και έκθεση επικεντρώνοντας στα άτομα. Ταχύτητα αναγνώρισης ως και 32 άτομα σε 0,03sec.
• Λήψη Χαμόγελου, αναγνωρίζει αυτόματα όποιον χαμογελάει και φωτογραφίζει
• Αναγνώριση Βλεφαρίσματος, ενημερώνει αν το θέμα σας έκλεισε τα μάτια του
• Αυτόματη Εστίαση με παρακολούθηση της κίνησης
• Αυτόματη λήψη Macro από 10cm για κοντινές λήψεις χωρίς ανάγκη ρυθμίσεων
• Εικονίδια για εύκολη τοποθέτηση 26 λειτουργιών λήψης & 16 ανασκόπησης
• Ψηφιακό Ευρυγώνιο: Ενώνει 2 λήψεις σε 1 υπερευρυγώνια φωτογραφία
• Λειτουργία Πανοράματος για σύνθεση εικόνων σε μία πανοραμική φωτ/φία
• Επιλογή από 90 διακοσμητικά πλαίσια για φωτογραφίες με το δικό σας στυλ
• Εσωτερική μνήμη 33,7ΜΒ και υποδοχή καρτών SD & SDHC
• Δυνατότητα αποθήκευσης «Αγαπημένων» φωτογραφιών σε μειωμένη ανάλυση
• Δυνατότητα ανάκτησης εικόνας που σβήστηκε κατά λάθος

Κοντά σας μέσα στο Φεβρουάριο του 2009
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pentax.com.gr

No comments: