Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Λογιωτατίδη για το San Francisco

Αγαπητοί φίλοι

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανανκοινώσω την έκδοση του βιβλίου μου "Uniquely San Francisco", πού μόλις κυκλοφόρησε στο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο της www. Blurb.com.
Πρόκειται για ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στην πόλη του San Francisco διάρκειας επτά ημερών . Το ταξίδι αυτό είχε σαν στόχο την γνωριμία με την πόλη του SF και στη συνέχεια να την απόδοση αυτής γνωριμίας φωτογραφικά.
Το βιβλίο χωρίζεται σε 19 ενότητες με τις περιοχές, τούς ανθρώπους και τις λεπτομέρειες που τους περιβάλλουν, και μια ξεχωριστή με τα λόγια του τραγουδιού "I left my heart in San Francisco " με τον Tony Bennett. Το τραγούδι αυτό είναι επίσημα ο ύμνος της πόλης.
Δεν φιλοδοξεί (το βιβλίο)να γίνει ένας Ταξιδιωτκός οδηγός, μια και υπάρχουν αρκετοί που κάνουν τη δουλειά τους εξαιρετικά καλά. Φιλοδοξεί όμως να γίνει το κίνητρο , μέσα από τη μαγεία της φωτογραφίας, να επισκεφθείτε την πόλη, ή ακόμη και περάσετε ένα απόγευμα ταξιδεύοντας με την φαντασία σας μέσα από τις 218 σελίδες του. Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση , ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα τα συγκεντρωμένα, κατά την δική μου φωτογραφική άποψη, στοιχεία που κατέγραψα με το φακό της μηχανής μου.
Αυτά λοιπόν θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας , και θα περιμένω τα σχόλια σας.

Μπορείτε λοιπόν να δείτε ένα δείγμα της έκδοσης στην διεύθυνση
http://www.blurb.com/bookstore/invited/289110/b393c30285e7828a448404d1788284f8

Γιάννης Λογιωτατίδης

No comments: