Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Καλαμάτας με θέμα: "Παλιά Καλαμάτα"

Η ετήσια έκθεση των μελών της ΦΛΚ φέτος (2009) έχει θέμα: "Παλιά Καλαμάτα".
Και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του φουαγιέ του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 7 Νοεμβρίου 2009.

Τα εγκαίνια (opening) θα γίνουν στις 18:30 της Δευτέρας 2/11/2009, στον ανωτέρω τόπο.

Οι φωτογραφίες είναι των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Καλαμάτας, οι οποίοι και παρακολούθησαν μαθήματα φωτογραφίας στην ΦΛΚ, κατά την περσινή περίοδο 2008-2009.

Έχουν θέμα από ότι μας θυμίζει σήμερα την παλιά Καλαμάτα, ενώ σε ιδιαίτερο χώρο υπάρχουν αναρτημένες παλιές φωτογραφίες από την πόλη της Καλαμάτας, που παραχωρήθηκαν από το Αρχείο της καθημερινής εφημερίδας της Καλαμάτας «ΘΑΡΡΟΣ», για να βλέπει ο επισκέπτης, πως ήταν παλιά η Καλαμάτα, που απαθανάτισαν οι παλαιοί φωτογράφοι και ποια ωραία στοιχεία έχουν σήμερα απομείνει και διασώζονται στην πόλη μας και τα οποία τα μέλη της Λέσχης απαθανάτισαν με το φακό τους την χρονιά αυτή (2008-2009), της μαθητείας τους.

Καλούνται, λοιπόν, όλοι όσοι ενδιαφέρονται και αγαπούν την Φωτογραφία και την πόλη της Καλαμάτας, να προσέλθουν κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, στον παραπάνω τόπο και να απολαύσουν τις εκτιθέμενες φωτογραφίες, τόσο από την παλιά, όσο και κατά την σύγχρονη εποχή, ακόμη δε να κρίνουν τις προσπάθειες και το έργο της ΦΛΚ και των μελών της.

No comments: