Φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα τον «Ζωντανό πλανήτη»

Η Panasonic Marketing Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε ο διαδικτυακός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας για το βραβείο LUMIX 2008/2009, ο οποίος καθιερώθηκε το 2002. Πρόκειται για έναν Πανευρωπαϊκό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που σκοπό έχει να προωθήσει τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή φωτογραφία και να εδραιώσει μία διαδραστική πλατφόρμα, όπου οι φωτογράφοι θα μπορούν να εκθέτουν το έργο τους. Το θέμα φέτος είναι “Living Planet” και οι συμμετέχοντες καλούνται υποβάλλουν τις καλύτερες τους ψηφιακές φωτογραφίες που απαθανατίζουν το περιβάλλον και αντικατοπτρίζουν τη σημασία που έχει για εκείνους.

«Ευελπιστούμε ότι το βραβείο LUMIX θα ενθαρρύνει τους φωτογράφους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να δείξουν μέσα από τις φωτογραφίες τους, τον πλανήτη μας σε διαφορετικά περιβάλλοντα», εξηγεί ο Sven Dabelstein, Senior Manager Product Marketing, Optical Products, στην Panasonic Marketing Europe.

Ο διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας είναι ανοικτός για 6 μήνες από τον Οκτώβριο του 2008 ως τον Μάρτιο του 2009. Κάθε μήνα, θα επιλέγεται ένας νικητής και θα κερδίζει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή LUMIX DMC-FZ28 της Panasonic. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού για το βραβείο LUMIX, για την καλύτερη ψηφιακή φωτογραφία, θα κερδίσει μία LUMIX DMC-G1, την πρώτη υψηλών προδιαγραφών φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς της Panasonic. Οι δύο επιλαχόντες θα κερδίσουν από μία LUMIX DMC-LX3. Όλες οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από μία ανεξάρτητη επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων και creative directors.

Ο διαγωνισμός “Living Planet” είναι στα πλαίσια της δέσμευσης της Panasonic για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαδικτυακό διαγωνισμός LUMIX Award ή για να δείτε φωτογραφίες επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: www.lumixaward.com

Σχετικά με την Panasonic

Περισσότερο γνωστή για το όνομα Panasonic, η Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. ηγείται παγκόσμια στην κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών που καλύπτουν όλες τις καταναλωτικές, επαγγελματικές και βιομηχανικές ανάγκες. Με βάση της, την Οσάκα της Ιαπωνίας, η εταιρία κατέγραψε καθαρές πωλήσεις ύψους 9.068,9 δισ. γιεν, το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 31 Μαρτίου, 2008. Οι μετοχές της εταιρίας διατίθενται στο χρηματιστήριο του Τόκιο, της Οσάκα, της Ναγκόγια και της Νέα Υόρκης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Matsushita και την Panasonic επισκεφθείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.panasonic.net.

No comments: