Pentax Optio Ε70

Επιτέλους: Απλοποιημένη λειτουργία με μεγάλες δυνατότητες,
και … μεγάλα, άνετα στη χρήση, πλήκτρα ελέγχου!


Αλήθεια, πόσοι κατασκευαστές μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σκέφτονται πραγματικά το τι ακριβώς ζητάει ο χρήστης στον οποίο απευθύνονται; Πόσες συσκευές της αγοράς συνδυάζουν «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», το εύκολο δηλαδή και το εύχρηστο με τις προηγμένες τεχνικές δυνατότητες και την ποιότητα; Η νέα Pentax Optio E70 ήρθε να καλύψει ακριβώς αυτήν την ανάγκη στην κατηγορία ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που απευθύνεται στον αγοραστή που αναζητάει την Best Value Digital Camera!

Η Optio Ε70, ξεχωρίζει σχεδιαστικά, τόσο για τη φινετσάτη της εμφάνιση όσο και για τα μεγάλα πλήκτρα ελέγχου που προσφέρουν προσβάσιμη λειτουργικότητα σε κάθε χρήστη, ευκολονόητα ακόμα και για έναν νεοεισερχόμενο. Σε συνδυασμό με τη χρήση μεγάλων εικονιδίων στη μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD, η Optio E70, όχι μόνο μετατρέπει σε εύκολο παιχνίδι την τοποθέτηση των επιθυμητών λειτουργιών, αλλά εξασφαλίζει επίσης την άμεση και άνετη επιβεβαίωση της κατάστασης λειτουργίας της. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με τριπλό σύστημα «Μείωσης Κραδασμών»: Λειτουργία SR Ανίχνευσης Pixel, Λειτουργία SR Υψηλής Ευαισθησίας & Λειτουργία Κινηματογραφικού SR, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρες φωτογραφίες ή κινηματογραφήσεις Video, ακόμα και αν κατά τη λήψη κουνηθεί η μηχανή ή ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός!
Η υψηλή τεχνολογία επιβεβαιώνεται στην Optio E70, καθώς με την Αυτόματη Θεματική λειτουργία (Auto Picture) αναγνωρίζει μέσα από τον επεξεργαστή της μηχανής τα χαρακτηριστικά του θέματος, δηλαδή αν πρόκειται για Τοπίο, Πορτρέτο, Νυκτερινή Σκηνή (με ή χωρίς Πορτρέτο), Λουλούδι, Άθλημα ή Κανονική Λήψη και επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία Σκηνής! Ακόμα και αν φωτογραφίζουμε κάτι από πολύ κοντά, το εντοπίζει και προσαρμόζει αυτόματα την εστίαση της μηχανής στη λειτουργία αυτόματου macro για τέλειες λήψεις λεπτομερειών. Τέλος η Πράσινη λειτουργία, αυτοματοποιεί τη μηχανή ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού ακόμα και ένας άπειρος να φωτογραφίζει με την καλύτερη ποιότητα.

Και ενώ σε αυτήν την κατηγορία δεν θα είχαμε υψηλότερες απαιτήσεις, έρχεται η αστραπιαία λειτουργία Αναγνώριση Προσώπου AF & AE να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα! Σε μόλις 0,03 δευτερόλεπτα αναγνωρίζει ως και 32 πρόσωπα στην εικόνα και προσαρμόζει σε αυτά την κατάσταση εστίασης και φωτομέτρησης, ώστε να αποδοθούν άριστα στη φωτογραφία! Παράλληλα δύο επιπλέον τεχνικές, η Λήψη Χαμόγελου, η οποία αναγνωρίζει όποιον χαμογελάει και ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο ώστε να φωτογραφήσει η μηχανή μόνη της και η Αναγνώριση Βλεφαρίσματος, που σας ενημερώνει αν το θέμα σας έκλεισε τα μάτια του, θα σας ενθουσιάσουν!

Και δεν ολοκληρώσαμε ακόμα την περιγραφή αυτής της εντυπωσιακής ψηφιακής μηχανής:
. Ισχυρότατος αισθητήρας 10 megapixels για καθαρότατες φωτογραφίες πόστερ
. Αυτόματη Εστίαση παρακολούθησης κίνησης για σταθερή εστίαση κινούμενων θεμάτων
. Ποιοτικός φακός Zoom 3x από ευρυγώνια 35mm ως και τηλεφακό 105mm
. Έξυπνο Zoom που επιμηκύνει το εύρος zoom σε περίπου 17,1 φορές χωρίς απώλειες
. Αυτόματη προσαρμογή της ώρας για 75 διαφορετικές χώρες
. Λειτουργία Πανοράματος για σύνθεση ως και 3 εικόνων σε μία πανοραμική φωτογραφία
. Επιλογή από 90 διακοσμητικά πλαίσια για φωτογραφίες με το δικό σας στυλ
. Δυνατότητα αποθήκευσης «Αγαπημένων» φωτογραφιών σε μειωμένη ανάλυση
. Δυνατότητα ανάκτησης εικόνας που σβήστηκε κατά λάθος
. Αυτονομία 210 λήψεων με ένα σετ αλκαλικών μπαταριών

Η Pentax Optio E70 μπορεί να γίνει δική σας από τα μέσα Φεβρουαρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pentax.com.gr

No comments: