Σεμινάριο Φωτογραφίας

Η σχολή φωτογραφίας E.S.P. διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας 40 ωρών για όσους θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη θεωρία της φωτογραφίας και παράλληλα να εμπλουτίσουν το φωτογραφικό τους έργο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις ενότητες:

1. Οπτική Αντίληψη (12 ώρες) με τον Ηρακλή Παπαϊωάννου, Φωτογράφο-Επιμελητή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Η ενότητα μελετά τις αρχές της οπτικής επικοινωνίας και της σύνθεσης στη φωτογραφία.

2. Θεωρία Φωτογραφίας (12 ώρες) με τον Μανώλη Σκούφια, Φωτογράφο-Διευθυντή σπουδών του I.Ι.Ε.Κ. E.S.P. Η ενότητα αποτελείται από τις εισηγήσεις: Το τοπίο στη Φωτογραφία, Το Φωτογραφικό Πορτραίτο, Η Αναπαράσταση του Σώματος στη Φωτογραφία.

3. Workshop (16 ώρες) με τον Στράτο Καλαφάτη, Φωτογράφο. Το εργαστήριο σκοπεύει στην παραγωγή νέου φωτογραφικού έργου στη διάρκεια του σεμιναρίου με την καθοδήγηση του γνωστού φωτογράφου.

Διάρκεια: 7 Φεβρουαρίου - 14 Μαρτίου 2009
Σάββατο 10:00-14:00 και 15:00-19:00

Προϋπόθεση:
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέσω e-mail ή ταχυδρομικά δείγμα της φωτογραφικής τους δουλειάς, έως 10 φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή (20εκ Χ 25 εκ. στα 72dpi) ή σε αναλογική (από 13 Χ 18 εκ. έως 20 Χ 25 εκ.) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους έως τις 28 Ιανουαρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου) καθώς οι θέσεις του σεμιναρίου είναι περιορισμένες.

Οι επιλεγόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στις 2 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των επιλεγόμενων θα ανακοινωθούν και στην ιστοσελίδα της σχολής.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις τις σχολής E.S.P. Ναυμαχίας Έλλης 3-5, στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310541148.

Δίδακτρα: 500 €

No comments: