Pentax K20D με εξάρτημα GPS Tracker

Pentax K20D με εξάρτημα GPS Tracker
Δυνατότητα αναγνώρισης θέσης GPS κατά τη λήψη με DSLR!

Τι πιο ωραίο από το να διαχειρίζεστε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή, με βάση τη τοποθεσία που πραγματοποιήθηκε η λήψη ή να «καρφιτσώνετε» τις φωτογραφίες σας πάνω στην υδρόγειο στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες; Να εντοπίζετε αυτόματα στο χάρτη του υπολογιστή σας το μέρους όπου έγινε η λήψη, ακόμα και αν αυτή έγινε στο πιο απρόσιτο σημείο του πλανήτη, εκεί που μόνο η Pentax K20D μπορεί να «αντέξει» τις δύσκολες συνθήκες!

Καλωσήρθατε στο φωτογραφικό κόσμο του GPS και το Geotagging !

H αξιόπιστη Ιαπωνική κατασκευάστρια φωτογραφικών μηχανών και φακών PENTAX είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα έκδοση σε κιτ τής πολύ πετυχημένης DSLR Pentax K20D μαζί με ειδικό εξάρτημα αναγνώρισης τοποθεσίας GPS! Το GPS Tracker αναγνωρίζει μέσω δορυφόρου με ακρίβεια την τοποθεσία όπου γίνεται η λήψη και καταγράφει μέσω υπολογιστή στα δεδομένα τής κάθε εικόνας τα γεωγραφικά στοιχεία που αναγνωρίσθηκαν. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το φωτογράφο σε ποικίλες χρήσιμες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα:

. Σωστή αρχειοθέτηση και ομαδοποίηση των φωτογραφιών στον υπολογιστή. Τέρμα το σημερινό χάος των εκατοντάδων φακέλων και υποφακέλων!
. Εύκολος εντοπισμός στο χάρτη τού μέρους όπου τραβήχθηκε η φωτογραφία. Ήδη υπάρχουν έτοιμα προγράμματα που μπορούν να κάνουν αυτήν την εργασία, αρκεί όμως η φωτογραφία σας να έχει τα γεωγραφικά δεδομένα!
. Μοιραστείτε αυτόματα τις εικόνες σας μέσα από το διαδίκτυο, «καρφιτσώνοντας» το αρχείο τους, βάσει των γεωγραφικών του δεδομένων, σε συγκεκριμένη τοποθεσία (π.χ. ένα μνημείο, μία περιοχή κλπ.) και θα μπορεί ο καθένας να τη θαυμάσει όταν αναζητεί πληροφορίες για το συγκεκριμένο μέρος μέσα από δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Flickr του Yahoo ή το Picasa του Google.
. και πολλές-πολλές άλλες εφαρμογές, χρήσιμων γενικότερα στον καθένα μας που θέλει να αρχειοθετούνται οι φωτογραφίες χωρίς κόπο και ειδικότερα σε αυτούς που ταξιδεύουν, στους ρεπόρτερ και εσάς που μοιράζεσθε φωτογραφίες από το Internet!

Η Pentax K20D πραγματικά «δεν πιάνεται» από τον ανταγωνισμό της. Η στιβαρή της κατασκευή είναι πλήρως μονωμένη από το νερό και τη σκόνη χάρη στα 74 αεροστεγή σφραγίσματα που διαθέτει. Σήμερα θεωρείται η πιο «ταξιδιάρα» DSLR της αγοράς! Δεν τη φοβίζει το νερό, η υγρασία, η σκόνη ή οι κακουχίες! Πλέον στην έκδοση κιτ K20D + GPS Tracker είναι η τέλεια DSLR της αγοράς για όσους ταξιδεύουν!

Είναι η πρώτη ψηφιακή μηχανή με δυνατότητα αλλαγής φακών (DSLR) που απευθύνεται και στο σοβαρό ερασιτέχνη (τιμάται κάτω από 1.000,00 Ευρώ) και είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα CMOS 15 megapixels! Μάλιστα το μέγεθος του κάθε pixel είναι πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο χάρη στην ειδική σχεδίαση των κυκλωμάτων του εξασφαλίζοντας απαράμιλλη φωτογραφική ποιότητα. Τέλος, εντυπωσιακή τελειότητα στις λήψεις σας κάτω από οποιαδήποτε φωτιστική συνθήκη εξασφαλίζουν τα ενσωματωμένα συστήματα αντικραδασμικής λειτουργίας και αυτοκαθαρισμού του αισθητήρα, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας ως και ISO 6400.

Η Pentax φρόντισε επίσης να εξοπλίσει τη νέα K20D με συστήματα που θα σας διευκολύνουν τόσο κατά τη λήψη όσο και κατά την επεξεργασία! Μπορείτε να δείτε την εικόνα στην τεράστια οθόνη 2,7”, να την επεξεργαστείτε επί τόπου και να την αποθηκεύσετε με το πάτημα ενός κουμπιού σε ό,τι αρχείο απαιτούν οι ανάγκες σας. Τέρμα πλέον οι σκοτεινές ή πολύ φωτεινές λήψεις, χάρη στο σύστημα Διεύρυνσης Δυναμικού Πεδίου, και ξεχάστε τις λανθασμένες ρυθμίσεις χάρη στα μοναδικά προγράμματα αυτοματισμών που προσφέρει η μηχανή σε συνδυασμό και με την ευαισθησία καταγραφής ISO!

Το κιτ Pentax K20D + GPS Tracker, αποτελεί τη νέα έκπληξη της αγοράς, μία DSLR για τον κάθε φίλο της φωτογραφίας!

Σαλκοφώτ Α.Ε.:
Αθήνα, Σταδίου 43,
τηλ. 210.32.17.506
---
Θεσσαλονίκη, Βενιζέλου 17,
τηλ. 2310.278.600
E-mail : info@salkofot.gr

No comments: