Νέα κιάλια Pentax DCF NVΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τα νέα κιάλια της PENTAX, σειράς DCF NV (8x36 / 10x36)!

Με άριστη οπτική απόδοση και αξιόπιστη στεγανοποιημένη αδιάβροχη κατασκευή, τα δύο νέα κιάλια είναι ιδανικά για την παρατήρηση της φύσης, των ζώων και πουλιών καθώς και για γενικότερη ξεκούραστη εξωτερική χρήση σε κάθε καιρική συνθήκη. Με πλήρη πολλαπλή επίστρωση σε όλες τις επιφάνειες των οπτικών στοιχείων, με μία ιδιαίτερη επίστρωση αντανάκλασης στους βοηθητικούς φακούς και με μία τρίτη ειδική επίστρωση στα πρισματικά στοιχεία, η μεταβίβαση του φωτός είναι άριστη, ο έλεγχος των αντανακλάσεων πλήρης ενώ η αντίθεση και ανάλυση είναι βέλτιστες. Το σώμα είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και περιέχει αέριο αζώτου για την αποφυγή συγκέντρωσης υγρασίας στους σωλήνες υποδοχής των φακών. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 3 μέτρα.

Επισυνάπτουμε δελτίο τύπου σε Αγγλική γλώσσα και φωτογραφίες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στο διαδίκτυο: www.salkofot.gr. Αν επιθυμείτε φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

Σαλκοφώτ Α.Ε.:
Αθήνα, Σταδίου 43, τηλ. 210.32.17.506 -
Θεσσαλονίκη, Βενιζέλου 17, τηλ. 2310.278.600
E-mail : info@salkofot.gr

No comments: