Ανακοίνωση αποτελεσμάτων του διαγωνισμού φωτογραφίας της EPSON “Η φύση μας κάνει κλικ”

φωτογραφία - Κατσάκος Ανδρέας
Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού της EPSON

Στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η EPSON στο Μουσείο Herakleidon την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, βραβεύτηκαν οι 12 φωτογραφίες που απεικόνισαν τη μαγεία της φύσης για το διαγωνισμό της Epson «Η φύση μας κάνει κλικ» και επιλέχθηκαν για να κοσμήσουν το επίσημο ημερολόγιο της εταιρείας για το 2009.

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Epson σε συνεργασία με το περιοδικό Φωτογράφος. Όλοι οι συμμετέχοντες αποτύπωσαν μοναδικά με το φακό τους ό,τι τους γοητεύει στη γη, στον ουρανό ή το νερό και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα απέδειξε ότι «Η φύση μας κάνει κλικ».

Η συμμετοχή ήταν και αυτή τη χρονιά εντυπωσιακή σε αριθμό όσο και σε αισθητική αποτύπωση και κατά συνέπεια το έργο της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία απαρτιζόταν από καταξιωμένους φωτογράφους και επαγγελματίες του κλάδου, ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Herakleidon και έλαβαν ως ένδειξη επιβράβευσης έναν εκτυπωτή Epson Stylus Photo R2880 με τεχνολογία μελανιών Ultrachrome K3, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να αποτυπώνουν πλέον τα έργα τους σε χαρτί με την τεχνολογία της Epson. Τα 12 διακεκριμένα έργα κοσμούν και φέτος το επίσημο ημερολόγιο της Epson ενώ εκτίθενται από 5 έως 15 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Ηρακλειδών.

Η κ. Μαρία Μάσσιου, Branch Office Manager της Epson δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο διαγωνισμός φωτογραφίας της Epson εξελίσσεται σε έναν επιτυχημένο θεσμό. Η ανταπόκριση και συμμετοχή αποτελούν για εμάς αναγνώριση της σημασίας ανάλογων ενεργειών και μας δίνουν την έμπνευση να τις συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Οι δώδεκα νικητές με Α/Β σειρά,
τα βραβεία είναι ισότιμα

01. Ανδρόνης Χρήστος
02. Αντωνίου Βαγγέλης
03. Αποστολός Δημήτριος
04. Βασιλικός Λουκάς
05. Γκροζούδης Καρυοφύλλης
06. Coupe Emmanuel
07. Κατσάκος Ανδρεάς
08. Λαπατώνης Δημήτρης
09. Παπαδομανωλάκης Μάνος
10. Σαββόπουλος Αχιλλέας
11. Τσαντάκης Μανόλης
12. Φουρνιώτης Γεράσιμος

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.


Σύντομο Προφίλ: EPSON ΕΛΛΑΣ
Ο Όμιλος Epson αυξάνει την επιχειρηματική του αξία μέσα από την πρωτοποριακή και δημιουργική φιλοσοφία του. Διακρίνεται για την πρωτοπορία και την καινοτομία στις τεχνολογίες ψηφιακής εικόνας, με κύρια δραστηριοποίηση στο χώρο της πληροφορικής με σειρές προϊόντων όπως εκτυπωτές, scanners, video projectors και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών με οθόνες, ημιαγωγούς και συσκευές quartz, καθώς και στο χώρο των συσκευών ακριβείας με προϊόντα όπως ρολόγια. Τα προϊόντα της Epson αναγνωρίζονται διεθνώς για την υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, εργονομία και εξοικονόμηση ενέργειας.

No comments: